ΙΙΕΚ UNICERT

 

Για εμάς

Το ΙΙΕΚ UNICERT, μέλος του Ομίλου DGROUP, τώρα και Εξ Αποστάσεως!
Ιδρύθηκε το 2019  σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ 4763/2020 για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση , το οποίο και εφαρμόζει σχετικά με την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Ως παιδί του Ομίλου DGROUP διαθέτει χρόνια εμπειρία σε ότι αφορά την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και την Πρακτική Άσκηση , λόγω της επί 6 συναπτά έτη επιτυχημένης συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου.

Το ΙΕΚ διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συνεργάτες έχουν την ικανότητα να υποστηρίξουν τη φοίτηση των μαθητών με μοναδικό τρόπο.

Τα Προγράμματα Σπουδών προσφέρονται τόσο για τους νέους όσο και για τους ήδη ώριμους επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις δεξιότητες τους με τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν από απόσταση. Το ΙΙΕΚ UNICERT διαθέτει λοιπόν και Προγράμματα Σπουδών για όσους ήδη βρίσκονται στον επαγγελματικό στίβο, π.χ. Δημοσιογραφία, Υποκριτική, Διοίκηση & Οικονομία, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Μακιγιάζ.

Το  ΙΙΕΚ UNICERT έχει στοχεύσει σε συγκεκριμένους τομείς και ειδικότητες προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ποιοτικό επίπεδο σπουδών και να δώσει ευκαιρίες διασύνδεσης με την αγορά εργασίας. Χρησιμοποιεί μεθόδους διδασκαλίας και διασυνδέει τους νέους ανθρώπους με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα αφορά και εκείνους που το επιλέγουν ως 2ο τομέα εκπαίδευσης είτε με σκοπό να  κάνουν το χόμπι τους πραγματικότητα είτε για να προσθέσουν επιπλέον δεξιότητες και τεχνικές στην ήδη υπάρχουσα εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Γιατί να μας επιλέξετε

01

Η αποστολή μας

02

Η υλοποίηση ενός αποδοτικού καινοτόμου και οργανωμένου Προγράμματος Σπουδών το οποίο θα δώσει ώθηση για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και καλύτερη ανταπόκριση στην αγορά εργασίας αναπτύσσοντας προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες.

Ο στόχος μας

03

Να δημιουργήσουμε έναν ώριμο και ισχυρό επαγγελματία με αυτοπεποίθηση, ικανό να ελίσσεται και να ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες επαγγελματικές ευκαιρίες και προκλήσεις.

0 +
Students Enrolled
0 +
Courses Uploaded
0 +
People Certifie
0 +
Global Teachers

What Students Say

 

Feedback

I Enjoyed Every Lesson!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore Lorem ipsum dolor sit amet.

James Smith

Apps Developer

Fantastic! Great instructor!

I recommend these courses to everyone, and wish you, guys, luck with the new studies! Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing.

Monica Blews

UX Designer

Fantastic! Great instructor!

I am grateful for your wonderful course! Your tutors are the best, and I am completely satisfied with the level of professional teaching.

Eleanor Baker

CFO Apple Corp

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!